HART VOOR DIER EN MENS!

vzw SOCIALE DIERENHULP

Als je de deur binnenstapt en je wordt met een authentieke glimlach begroet én je voelt je onmiddellijk op je gemak, dan weet je dat je met bijzondere mensen te maken hebt!

Jolanda en Harry hebben vzw Sociale Dierenhulp opgericht met een groot hart voor dieren en mensen en dat engagement straalden zij uit tijdens de twee uur die we samen rond hun tafel hebben doorgebracht.

De kosten voor medische en andere verzorging (bv. wassen, trimmen) van een huisdier kunnen snel oplopen. Voor veel van hun leden wordt het algauw onbetaalbaar. Gelukkig kunnen zij rekenen op een team van dierenartsen en een hondentrimster die het project van Harry en Jolanda een warm hart toedragen.

Wederzijds was er dan ook snel een akkoord om de handen in elkaar te slaan en de basis te leggen voor een samenwerking.

Wil je meer weten op Sociale Dierenhulp? Klik dan hieronder op het logo en je komt terecht op de website. Wil je jouw steentje bijdragen? Ga dan op onze website naar de pagina “STEUNEN” en klik door op het logo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *