SAVE A DOG’S LIFE

Je hebt zo van die mensen die je met open armen ontvangen, ook al behoor je niet tot hun vriendenkring. En van die honden die je zo hartelijk begroeten dat je er instant vrolijk van wordt, ook al ben je een vreemde op hun territorium. Bij Evie en Frank van Save A Dog’s Life werd ik dubbel verwend!

Of het nu het enthousiasme van Evie of Frank of hun elf honden was dat me deed beslissen om me in de toekomst in te zetten voor SDL laat ik in het midden :-).

Save A Dog’s Life zet zich in voor verwaarloosde honden in het Midden-Oosten en plaatst per jaar tussen de 20 en de 30 honden in een warm gezin. De kosten om een hond te redden en naar België te halen, loopt al snel heel hoog op. Gezinnen die tot adoptie willen overgaan, betalen slechts een deel van de totale kost. Frank en Evie zetten zich heel hard in om een groot deel van de kost te financieren door hoogwaardige producten voor dieren en mensen te verkopen via hun webshop en via evenementen.

Neem zeker eens een kijkje op hun website www.saveadogslife.be/winkel

Wil je Save A Dog’s Life steunen met een Aloë Vera product? Stuur dan een mailje naar info@yoge.be en wij bezorgen jou een brochure!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *