DE MOOISTE GLIMLACH VAN ROESELARE

Els Baekeland, zaakvoerster YUMMYS FOOD in Roeselare

Daarvoor moet je bij Yummys Food in Roeselare zijn! Els Baekeland is zaakvoerster van Yummys Food en verwelkomt mij en mijn alter ego Jurgen al sedert de eerste dag met een warm hart en een bijzonder authentieke glimlach :-).

Els verwent haar klanten met gezonde gerechten die je ter plaatse kan afhalen of meenemen naar huis. Haar smoothies en vitaminebar maken ook deel uit van haar unieke stempel die zij drukt in het centrum van Roeselare.

Sedert deze week kan je bij Els ook een verse vitaminedrank bestellen met een flinke dosis pure Aloë Vera van Forever Living Products. Rijk aan vitamine C en een goede keuze voor de komende maanden. Maak je jouw boost liever thuis? Dan kan je bij haar de pure Aloë bestellen en onmiddellijk meenemen of thuis laten leveren met 5% korting.

Wij zijn alvast fan van Els, haar concept en haar nieuwe vitaminedrankje!

http://www.yummys-food.be

1 thought on “DE MOOISTE GLIMLACH VAN ROESELARE

  1. Beste Jurgen,

    Super bedankt voor de lovende mooie woorden. Mijn glimlach is welgemeend naar ieder van mijn klantjes toe. Mijn job doe ik met hart en ziel en zelfs nog meer. Doet me enorm veel deugd om steunende mensen om me heen te krijgen.
    Met glimlachende lieve groetjes
    Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *