LEIDERS CREËREN

Over leiderschap is al veel geschreven. Je zou haast in vraag stellen of het überhaupt nog zin heeft om er een levenswerk van te maken.

We zullen jou niet vervelen met de zoveelste definitie van leiderschap. Leiders hebben heel veel kenmerken. Ilse Jaques (www.ilsejaques.be) is experte op vlak van leiderschap en high performance coaching. Tijdens één van haar seminars weet ze jou feilloos te vertellen hoe je echt leiderschap herkent en hoe je zelf meer leiderschap kan opnemen tot je van “elk plafond een nieuwe vloer maakt.”

Wat wij vooral zien: leiders creëren. Ze consumeren niet maar produceren. Ze wachten niet af maar nemen proactief initiatief om wat er niet is, te creëren. “Een leider worden is de meest cruciale keuze die we kunnen maken – het is de keuze om vanuit de duisternis in het licht te stappen” (Deepak Chopra).

Na de uitbraak van Covid-19, zijn heel wat netwerken voor ondernemers zich gaan herpositioneren. Sommigen hebben hun activiteiten stil gelegd, anderen zagen we weer heel sterk schakelen naar online bijeenkomsten. Zelf zijn we op zoek gegaan naar een thematisch gericht en kwalitatief netwerk waar leiderschap centraal staat.

We vonden niet meteen wat we voor ogen hadden en besloten dan maar om het zelf te creëren.

Leiders creëren en dat geeft kracht.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *