TIME TRAVEL METHODIEK

In 2018 hebben wij in Zuid-Frankrijk een week doorgebracht met ondernemers uit de medische sector. Centraal stond hun zoektocht naar meer innerlijke rust en het creëren van een krachtige visie voor hun toekomst.

De laatste dag hebben wij ons laten inspireren door een methodiek die we gevonden hebben in het boek “The Succes Principles” van Jack Canfield.

In zijn bestseller beschrijft Jack Canfield (schrijver en succesvol coach) de “Come as you will be party” die in jaren ’80 werd georganiseerd voor een aantal millionaires. Ze waren uitgenodigd op een boot en hadden de opdracht gekregen te doen alsof ze vijf jaar verder stonden met hun zaak. Jack zelf had op dat moment nog geen enkel boek uitgebracht maar kwam aan in de rol van een succesvol auteur en liep die avond rond met een aantal boeken onder de arm. Zijn boek ‘Chicken Soup For The Soul’ werd jaren later een begrip onder ondernemers en intussen meer dan 100 miljoen keer verkocht.

Wij hebben deze “party” en dit idee vertaald naar de bijzonder krachtige Time Travel methodiek die we halverwege het Expert Program aanbieden en waarmee leden een doorbraak zullen bereiken.

Geen zorgen, zo ver zullen we niet reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *