BUSINESS CLUB

YOGE BUSINESS CLUB is een groep bedrijven en ondernemers die onze goede doelen steunen door hun producten online aan te kopen via de webshop.

In ruil kunnen ze één keer per maand deelnemen aan de online YOGE BUSINESS CLUB en één keer per kwartaal aan een fysiek netwerkmoment waarop één of meerdere van onze goede doelen vertegenwoordigd zijn. Tijdens de online momenten en fysieke bijeenkomsten is er mogelijkheid om het eigen bedrijf voor te stellen aan de andere leden en krijgen ze de kans om de stuwende kracht achter de goede doelen te leren kennen.

Ondernemers en bedrijven die aangesloten zijn, kunnen hun zakelijk netwerk uitbreiden én krijgen hun publiciteit via de mediakanalen van het goed doel dat zij steunen.

Een éénmalige aankoop van €600 excl btw aan producten geeft recht op een jaar lang lidmaatschap van YOGE BUSINESS CLUB. Dit kan ook gespreid worden over 12 maanden. Geen verdere aankoopverplichtingen!

Praktisch:

De online momenten gaan steeds door de eerste vrijdag van elke maand, van 8u tot 9u30. De fysieke bijeenkomsten worden per jaar vastgelegd zodra de maatregelen van de regering dit toelaten.