KOOP OF SCHENK EEN OBJECT

Wij aanvaarden zelf geen financiële giften.

We geloven heel sterk in een circulaire en duurzame economie en helpen om tweedehands goederen met een subjectieve waarde een nieuw bestemming te geven bij verzamelaars door deze te veilen.

In het bijzonder kunnen zoeken wij

  • tweedehands vinyl platen (klassiek, jazz, pop en rock)
  • tweedehands muziekinstrumenten
  • boeddha beelden
  • vulpennen (Parker, Waterman, …)
  • schilderijen en oude kaders
  • algemene verzamelobjecten

U kan er op rekenen dat de objecten die je schenkt aan Yoge Foundation, geveild worden en een herbestemming krijgen bij mensen die er waarde aan hechten. Als we de inschatting maken dat een object snel verkocht kan worden voor een degelijke prijs, zijn we altijd bereid om een fair bedrag te betalen aan de aanbieder.

We zijn altijd bereid een inboedel te bekijken en een voorstel te doen naar overname van specifieke objecten. Wij kopen geen volledige inboedels op en kunnen wel de juiste mensen inschakelen en jou rechtstreeks met hen in contact brengen. We kunnen ook passend advies en begeleiding geven met betrekking tot andere kanalen (o.a. online platforms) om waardevolle goederen een nieuwe thuis te geven.

Een deel van de winst maken wij rechtstreeks over aan onze goede doelen.

INVESTEER IN JOUW GEZONDHEID

Onze goede doelen bieden gezamenlijk dezelfde producten aan van het topbedrijf Forever Living.

Klik op het logo en je komt automatisch terecht op hun gepersonaliseerde webshop. De winst wordt direct uitgekeerd aan het goede doel van jouw keuze. De producten kan je bij jou thuis of een ander adres laten leveren.

DONEER

Je kan onze goede doelen ondersteunen door een gift te storten op hun rekening. De informatie daarvoor vind je op hun webpagina’s.